top of page

Reservanmälan Ride For Life 2022 - STÄNGD

Uppdaterat: 8 mars 2022

Alla platser tillsatta
Ride For Life 2022 - Kust till Kust. Reservlistan är nu stängd


Fredag den 12e November stängde vi ned reservanmälan

För dig som gick i tankar att ansöka vill vi härmed meddela att vi nu även har stängt ned reservanmälan. Vi kommer inte att ta in fler personer inför 2022.Unikt etapplopp


Vi vill poängtera att Ride For Life är 100% Svensk organisation och har 0% Vinstintresse. Vi styrs INTE av utländska intressen och vi marknadsför inte några produkter eller personer. Det är därför vi heter rakt av Ride For Life.

Hjärt-Lungfondens arbete kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll som granskar att Hjärt-Lungfonden följer de regler som gäller för insamlingsorganisationer med 90-konto i Sverige.

Ride For Life skiljer sig helt från andra lopp. Vårt boende är förstklassigt till att börja med ( 5 nätter) och all mat ingår (frukost, lunch och middag utöver snacks, godis, dryck etc från våra supportbilar). Även våra luncher intas på restauranger längst våra rutter. Vi handplockar restaurangerna för att du skall få riktigt bra mat även under lunchen. Dessutom får alla deltagare 2 uppsättningar exklusiva Cykelkläder (2 par bibshorts + 2 par jerseys) +1st Regn/Vindväst. För 2022 kommer alla deltagare att även få en lyxig övernattning på Varbergs Kusthotell med en fantastiskt middag. Cyklingen är enligt tidigare deltagare det trevligaste dom varit med om.

.


 
Vi vågar påstå att Ride For Life´s cykellopp är Sveriges viktigaste och roligasteHjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page