Search
  • camprazis

RIDE FOR LIFE - Team Kläder 2020

Ride For Life teamkläder 2020 är nu klara
Team RIDE FOR LIFE´s nya Cykelkläders design är nu färdiga. Textilierna är det bästa som går att få och kommer från Italienska MITI. Fram och baksidan på tröjorna har samma textilier medans armar och sidor har en typ av textil som andas bättre och således ger bättre ventilation. Insidan av tröjorna har antislip band för att hållas på plats och inte glida upp. Reflexer, flertal fickor, Powerbands och annat praktiskt som dessa snygga tröjor har.

Ride For Life bib-shorts:

Det här är antagligen marknadens bästa byxor som finns. Textilier från Italienska MITI, specialdesignade "hängslen"med bred "ryggtavla" som gör att byxan sitter bättre och därmed skönare på kroppen. Paneler sydda för att inte klämma, powerbands (MITI också), och en helt nydesignad Chamois blöja som är framtagen för riktigt långa turer (>7 timmar) i sadeln och som ger en bra avlastning och minimerar risken för skav i ändan.


Kläderna kommer att gå att köpas från oss och från Hjärt-Lungfondens hemsida snart.

Priset för ett helt set (Jersey + Bib shorts) är 1990kr varav 500kr går oavkortat till insamlingen.


Hjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Tack
26 views0 comments

Recent Posts

See All
RIDE FOR LIFE

Ride For Life är Sveriges  Cykelevent och Välgörenhets insamling till förmån för Hjärt-Lungfonden. Teamet cyklar med Hjärtat för att rädda liv och syftet är att årligen samla in pengar till den livsviktiga forskningen. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa och stödja oss

E-Post: info@rideforlife.se

Tel: 031-70969009

Insamling För Hjärt - Lungfonden:

© 2017  Ride For Life - Team RIDE FOR LIFE |  Användarvillkor  |   Integritet