top of page

Ride For Life - Träningsläger

Träningsläger i Motala
Ride For Life - Träningsläger i Motala


Ett träningsläger mellan 7-8e Maj

Vi genomför ett träningsläger i Motala för att svetsa ihop medlemmarna och få en möjlighet att träna ihop med dom olika teamen. Arne Andersson som är Kapten för Team Östergötland har tagit fram några riktigt trevliga rutter med variation och en del utmaningar.Ride For Life - KUST TILL KUST 2022 är ett Unikt etapplopp till förmån för Hjärt-Lungfonden.


Viktigt att veta om Ride For Life.

Ride For Life är till 100% Svensk organisation och har 0% Vinstintresse. Vi styrs INTE av utländska intressen och vi marknadsför inte några produkter eller personer. Det är därför vi heter rakt av Ride For Life. Hjärt-Lungfondens arbete kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll som granskar att Hjärt-Lungfonden följer de regler som gäller för insamlingsorganisationer med 90-konto i Sverige.

 
Vi vågar påstå att Ride For Life´s cykellopp är Sveriges viktigaste och roligasteHjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page