top of page

Träningsläger 1

Uppdaterat: 29 okt. 2023

Ride For Life erbjuder 2st träningsläger under 2024


Ride For Life Kust till Kust är Sveriges trevligaste cykellopp till förmån för Hjärt-Lungfonden
Ride For Life - Träningsläger 1, 16-23e mars i Grekland

Ride For Life´s träningsläger för 2024 är nu klara. Det kommer bli 2st träningsläger varav den första (1) som presenteras nedan kommer ta oss till södra Grekland och Peloponnesos, även kallad "Land of Gods"


Datum för det första träningslägret är mellan 16-23e Mars 2024. I Peloponnesos , "Gudarnas Land" finns några av världens bästa vägar för cyklister. Lonely Planet och Bicycling har utnämnt platsen till "Best place in Europe" och "Best tracks in Europe".Ride For Life - i Peloponnesos, Grekland

Här finns några av världens absolut finaste serpentiner


Peloponnesos är en halvö i södra Grekland och är ca 9ggr större än Mallorca. Klimatet räknas till Europas bästa "året runt" och är i regel tex, under Mars månad +5°C varmare än just Mallorca. Att cykelträna här är bästa förutsättningar då trafiken är ringa, det finns en myriad av makalösa vägar och berg som bokstavligen tar andan ur en. Peloponnesos har ett flertal bergskedjor varav den högsta är >2500m och är Spartas heliga berg (Taygetos). Ride For Life medlemmar har specialpris via en sponsor och meningen är att trimma in laget inför Kust till Kust 2024.


Medlemmarna kommer få bo på ett 5***** Boutique hotell vid havet. NonStop flyg med varm mat och dryck ombord ingår samt mat på plats (halvpension).
Även tidigare Ride For Life medlemmar har rätt att ansöka och delta på detta träningsläger i mån av plats. Läs mer här om träningslägret i Grekland:

RFL24 träningsläger Grekland
.
Download • 26.20MB


 
Ride For Life - KUST TILL KUST är Sveriges trevligaste (och viktigaste) cykelloppHjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.


63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page