top of page

Våra nya Bibshorts för 2022

VI HÅLLER PÅ ATT FÄRDIGSTÄLLA TEAM KLÄDERNA INFÖR 2022
Ride For Life tar fram high tech bib shorts inför 2022


Ride For Life och våra teamkläder

Du som kommer bli antagen till Ride For Life 2022 kommer få cykla i mycket avancerade kläder. Vår pad (blöjan i byxan) är framtagen ihop med en av Italiens främsta tillverkare och Milanos Tekniska Högskola. Vårt mål var enkelt, ta fram den bästa bishorts byxan med dom bästa tygerna och blöja. När vi fick frågan vad vårt mål var, så var vårt svar enkelt - THE BEST

Sagt och gjort och vi hoppas så klart att alla deltagare kommer gilla dom nya kläderna. När det gäller byxan så är smaken som baken, dvs delad men vårt mål är inte delbart. Tygerna är hämtade från Italienska MITI som är världens främsta tillverkare av tyger till sportkläder och vi har beställt något som ingen annan gjort tidigare. Vi håller på att prova ut just nu ett supertyg som har 42% Spandex (hög elasticitet) och skall anpassa det hela till våra blöjor. Material för hängslen är av "andas" material vilket inte är brukligt (dyrt) och så klart kommer våra byxor ha sk "powerbands"(från MITI) som gör att inte byxan "åker upp"

 
Vi vågar påstå att Ride For Life´s cykellopp är Sveriges viktigaste och roligaste

Hjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page