Integritet

Ride For Life respekterar din integritet och vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Dina uppgifter som samlas in är för oss privata och säljes inte vidare till någon aktör. Dom uppgifter vi samlar in är främst för att kunna komma i kontakt med dig för att ge dig uppdaterad information. Det gäller således din e-post adress, namn, adress, telefon samt i vissa fall personnummer. När det gäller personnummer är det du som är med i Cykelteamet som lämnar personnummer. Detta av försäkringsskäl. Du kan närhelst begära att inte få fler nyhets utskick från oss. 

Säkerhet

Vi vill göra dig uppmärksam på att ifall du klickar dig vidare från vår hemsida till annan part så är det deras integritetspolicy som gäller. Dina uppgifter hos oss på Ride For Life kan sparas upp till 7 år pga uppgifter i bokföringen och som är lagstiftat. Du kan kontakta oss närhelst med frågor gällande din integritet. 

We Need Your Support Today!

RIDE FOR LIFE

Ride For Life är Sveriges  Cykelevent och Välgörenhets insamling till förmån för Hjärt-Lungfonden. Teamet cyklar med Hjärtat för att rädda liv och syftet är att årligen samla in pengar till den livsviktiga forskningen. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa och stödja oss

E-Post: info@rideforlife.se

Tel: 031-70969009

Insamling För Hjärt - Lungfonden:

© 2017  Ride For Life - Team RIDE FOR LIFE |  Användarvillkor  |   Integritet