Om oss

Ride For Life är Sveriges nya Välgörenhetsprojekt som varje år skall samla in pengar till förmån för Hjärt & Lungfonden. 2019 kommer vi att fördela 50% av dom insamlade medlen även till Ågrenska Stiftelse som har Sveriges Drottning, Silvia som beskyddare. Ågrenska Stiftelse är en ICKE vinstdrivande stiftelse och gör en stor samhällelig insats för drabbade barn och deras familjer.  Deltagarna i Ride For Life är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar närmare 900Km i en Odyssé i Grekland som "Grand Finale". I Sverige genomför Cykelteamet flera olika events samt deltar på flertal cykellopp, bla Vätternrundan där syftet är att visa upp oss och göra andra människor uppmärksamma på att i Sverige dör 4 av 10 genom en hjärt/lung relaterad sjukdom. Det är fler än alla Cancer och aids fall ihop. Hjärtsjukdom drabbar allt fler, det är därför  livsviktigt med mer forskning.  Laget skall samla in pengar via sponsorer och bidrag där dom insamlade pengarna skall gå till Forskning. Vi vill  att fler skall få ett längre och bättre liv, vi vill ge mer tid till att leva, därför behövs det mycket pengar till den livsviktiga forskningen. Vi som startat detta Projekt förlorade vår Älskade son Alexander Amprazis den 23e Augusti 2018. Vi vill INTE att någon annan förälder skall behöva genomlida det vi gör. Vår familj har varit en av dom största enskilda sponsorerna till bla, Barncancerfonden och har varit engagerade i välgörenhet i över 13 år. RIDE FOR LIFE är en 100% Svensk organisation och har INGET vinstintresse eller krav att marknadsföra produkter/varumärken på den Svenska / Europeiska marknaden. Vi styrs INTE av några Ekonomiska intressen från utlandet. Det är därför vi HELT och hållet utesluter Företagsnamn i "team" som andra gör och kallar oss rakt av team RIDE FOR LIFE. Redovisning sköts av Prizma Redovisning som därmed även går in som sponsor. För att bli antagen till Cykelteamet måste du ansöka om en plats (görs här på hemsidan under Menyn - "Ansök"). I dagsläget är platserna begränsade och du kan ansöka för att vara med laget antingen i Stockholm, Göteborg eller Skåne. Vi kan utlova dig att belöningen för dina insatser under 1 års tid som insamlingen sker blir en oförglömlig resa på alla plan. Teamet kommer under 2020 att cykla Peloponnese Runt i Grekland och du kommer att få nya vänner för livet. Ride For Life Cyklar med Hjärtat för hjärtat och vi är Sveriges trevligaste Cykelteam.  Var med och göra skillnad.

Tillsammans gör vi skillnad

Vårt Uppdrag

Att samla in pengar till den livsviktiga Hjärt & Lungforskningen för att Rädda Liv. Vi vill även öka kunskapen om forskningens betydelse. Mer forskning ger kunskap om bättre diagnostik och behandlingar. Detta leder till att rädda fler människor och ge bättre förutsättningar till ett längre liv.

 

Vår vision

Att få en värld fri från Hjärtsjukdomar och att allt fler människor skall få ett längre och friskare liv

Vi behöver din hjälp redan idag

RIDE FOR LIFE

Ride For Life är Sveriges  Cykelevent och Välgörenhets insamling till förmån för Hjärt-Lungfonden. Teamet cyklar med Hjärtat för att rädda liv och syftet är att årligen samla in pengar till den livsviktiga forskningen. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa och stödja oss

E-Post: info@rideforlife.se

Tel: 031-7090990

Insamling För Hjärt - Lungfonden:

© 2017  Ride For Life - Team RIDE FOR LIFE |  Användarvillkor  |   Integritet