top of page

Om oss

Ride For Life är en 100% Svensk Välgörenhetsorganisation vars mål är att varje år samla in pengar till förmån för Hjärt & Lungfonden. Deltagarna i Ride For Life cyklar i en Odyssé genom Sveriges vackraste kuster. Ride For Life  - "Kust till Kust 2024", kommer bli igen något helt nytt och som ingen gjort tidigare. Vi kommer inom kort presentera 2024 års edition. Ride For Life - Kust till Kust 2024 kommer bli ett 5 dagars etapplopp mellan den 25-29e juni 2024. Man måste ansöka för att bli team medlem. Dom som antas till själva team Ride For Life genomför (frivilligt) några olika events och cykellopp, bla Halv / Vätternrundan där syftet är att visa upp oss och göra andra människor uppmärksamma på att i Sverige dör 4 av 10 genom en hjärt/kärl relaterad sjukdom. Det är fler än alla Cancer och aids fall ihop. Hjärtsjukdom drabbar allt fler, det är därför  livsviktigt med mer forskning. Laget skall samla in pengar via sponsorer och bidrag där dom insamlade pengarna skall gå till Forskning och upplysning. Vi vill  att fler skall få ett längre och bättre liv, vi vill ge mer tid till att leva, därför behövs det mycket pengar till den livsviktiga forskningen. Vi som startat detta Projekt förlorade vår Älskade son Alexander Amprazis den 23e Augusti 2018. Vi vill INTE att någon annan förälder skall behöva genomlida det vi gör dagligen. Vår familj (Amprazis) har varit en av dom största enskilda sponsorerna till bla Barncancerfonden (mfl) och har varit engagerade i välgörenhet i närmare 20 år.

 

RIDE FOR LIFE är en 100% Svensk organisation och har INGET vinstintresse eller krav att marknadsföra produkter/varumärken/person/er på den Svenska / Europeiska marknaden. Vi styrs INTE av några Ekonomiska intressen från utlandet. Det är därför vi HELT och hållet utesluter företagsnamn eller personnamn, dvs INGA titelsponsorer. Vi heter rakt av  RIDE FOR LIFE.

 

 Vi samlar in medel till förmån för Hjärt-Lungfonden som i sin tur ger medel till forskningen. Hjärt-Lungfonden har funnits sedan 1904 och har 90 konto. Detta innebär att alla pengar som Ride For Life samlar in redovisas 100%. 

För att bli antagen till Ride For Life måste du ansöka om en plats (görs här på hemsidan under Menyn - "Ansök"). I dagsläget är platserna begränsade och du kan ansöka för att vara delta. Vi kan utlova dig att belöningen för dina insatser att ingå i teamet under 1 års tid som insamlingen sker blir en oförglömlig resa på alla plan och du kommer att få vänner för livet.
Ride For Life Cyklar med Hjärtat för hjärtat

Tillsammans gör vi skillnad

Vårt Uppdrag

Vi samlar in medel till förmån för Hjärt-Lungfonden.Vår son gick bort i en hjärtsjukdom och vi vill göra allt vi kan för att föra forskningen framåt och därmed rädda fler framtida liv. Vi vill även bidra med att öka kunskapen om forskningens betydelse

Our Mission

Vår vision

Att få en värld fri från Hjärtsjukdomar och att allt fler människor skall få ett längre och friskare liv

Vi behöver din hjälp redan idag

bottom of page