top of page

Cycling Cap - Ride For Life 2022

20222 års snyggaste cykelkeps
Ride For Life Cykelkepsen finns nu att inköpa


Vi skänker minst 50kr till Hjärt-Lungfonden för varje såld keps

Köp en Ride For Life Cykelkeps och gör en insats för den livsviktiga forskningen


Motala Cykelaffär


Motala Cykelaffär är den första cykelbutiken som börjat sälja den snygga Ride For Life kepsen. Cykelkepsen är designad av oss på Ride For Life och vi använder enbart förstklassiga funktionsmaterial. Du för riktigt god ventilation samtidigt som kepsen håller svetten borta och ger dig skön värme så du inte kyler ned huvudet. Bor du i Östergötland tycker vi att du skall besöka den trevliga Cykelbutiken och införskaffa dig en keps. Genom att köpa en Ride For Life cykelkeps är du med och bidrar till den livsviktiga forskningen. Ride For Life cyklar till förmån för Hjärt-Lungfonden som har ett 90-konto.

Hjärt-Lungfondens arbete kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll som granskar att Hjärt-Lungfonden följer de regler som gäller för insamlingsorganisationer med 90-konto i Sverige.

.


 
Vi vågar påstå att Ride For Life´s cykellopp är Sveriges viktigaste och roligasteHjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page