top of page

Nya Bibshorts

Ride For Life utökar sitt sortiment av bibshorts


Ride For Life Kust till Kust är Sveriges trevligaste cykellopp till förmån för Hjärt-Lungfonden
Ride For Life - Premium Bibshorts

Vi utökar vårt sortiment av Premium bibshorts. Dessa nya bibshorts är designade för användning under vår/höst med temperaturer mellan +10°C till +20°C. (Kan så klart användas vid varmare och kallare väder också)


Alla blöjor (sk Pad´s) som vi använder är tillverkade av Italiens främsta producent. Vi har på denna blöja 3 lager som gör att du kan sitta i sadeln >7 timmar med minimal risk för skav och andra otrevligheter. Dom olika lagren är av av ypperlig kvalitet och dess flexibla form gör att du alltid sitter bra i sadeln.Ride For Life - Bibshorts "Sparta Edition"

Våra nya bibshorts har en hel del fina detaljer.


- Högelastiska axelband med bättre täckning och ökad komfort.

- Kroppstyget är lätt, mjukt och dras tillbaka på alla sidor till sitt "ursprungsläge"

- Det dubbelsidiga Jacquard tyget är mycket hudvänligt och mjukt

- Tyget är väldigt tänjbart och deformationsbeständig

- Fuktabsorption och svettavledning är på topp

-Tyget har hög slitstyrka genom sin dubbelsidig struktur

- Mycket bra andningsförmåga

- UPF50+ SKYDDSFAKTOR.

- Ryggen har en Y-formad rem med hög elasticitet som ger stödjande effekt.

- byxorna är tredimensionellt skurna, vilket minskar antalet veck under cyklingen samtidigt som skärningarna (paneler) minimeras

- Designad med hög midja som ger mer komfort

- "Powerband" inbyyggda för bättre aerodynamik och komfort


Detta är helt enkelt en Premium bibshorts och vi vågar påstå att dessa bibs är en av dom bästa på marknaden. Allt är av mycket hög kvalitet och vi har testat byxorna under en längre period i Sverige och utomlands i både varmt och kallt klimat. Utomlands testades byxorna på höjder vid ca 2000möh med utsökt resultat. Det vi kan säga är att oavsett vilken modell av våra bibshorts du väljer är alla av högsta kvalitet och våra medlemmar har lovordat dom som "bästa byxor jag provat". "aldrig haft bättre bibs". 
Ride For Life - KUST TILL KUST är Sveriges trevligaste (och viktigaste) cykelloppHjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page