top of page

Ride For Life - 2021

Uppdaterat: 16 okt. 2020

Ride For Life 2021 kommer presenteras under nästa vecka !




(bild visar några medlemmar från team skåne)


Ride For Life 2021 kommer bli den häftigaste cykelupplevelsen.

Ride For Life är Sveriges viktigaste Cykelevent. Inför 2021 kommer vi att erbjuda ett cykelevent som är unikt och med massor av roliga etapper. Ride For Life skiljer sig från andra, först och främst är vi Hjärt-Lungfondens officiella cykelteam och vi innehar 90 konto. Vi är dessutom registrerade i Sverige vilket innebär att vi redovisar varje krona. Det du skänker går inte in till någons privata ficka utan till den livsviktiga forskningen för att rädda liv.

Vi använder inget personnamn eller företagsnamn i vårt namn Ride For Life, detta för att inte marknadsföra varor eller enskild person. Våra värderingar är högt ställda och vi lever efter dom. Om du värdesätter en Svensk organisation som har hjälpt tusentals människor att överleva och brinner för livet då skall du ansöka till team Ride For Life. Vi lovar dig en gemenskap och nya vänner för livet.







Hjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB så att vi når fler. Tack på förhand.




305 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page