top of page

Ride For Life 2022 - FULLT

Alla platser tillsatta
Ride For Life 2022 - Kust till Kust är nu fullbokat


Fredag den 15e oktober stängde vi ned anmälan

För dig som gick i tankar att ansöka kan anmäla sig till reservlistan som vi kommer lägga upp söndag den 17e oktober. Ansökan till reservplats kommer endast vara öppen under en begränsad tid så vi rekommenderar att inte vänta.Unikt etapplopp


Ride For Life skiljer sig helt från andra lopp. Vårt boende är förstklassigt till att börja med ( 5 nätter) och all mat ingår (frukost, lunch och middag utöver snacks, godis, dryck etc från våra supportbilar). Även våra luncher intas på restauranger längst våra rutter. Vi handplockar restaurangerna för att du skall få riktigt bra mat även under lunchen. Dessutom får alla deltagare 2 uppsättningar exklusiva Cykelkläder (2 par bibshorts + 2 par jerseys) +1st Regn/Vindväst. För 2022 kommer alla deltagare att även få en lyxig övernattning på Varbergs Kusthotell med en fantastiskt middag. Cyklingen är enligt tidigare deltagare det trevligaste dom varit med om.

.


 
Vi vågar påstå att Ride For Life´s cykellopp är Sveriges viktigaste och roligasteHjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
237 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page