top of page

Ride For Life - 2023

Datum för Ride For Life 2023 är klart
RFL - 2023


Ride For Life 2023: 28e Juni - 1:a Juli

Vi är klara med datum och våra rutter inför 2023 och vi kan meddela dig redan nu att RFL2023 kommer bli något alldeles speciellt. INGEN annan har gjort det vi kommer göra 2023 och det kommer bli ett mycket spännande årRide For Life - 2023 är ett Unikt etapplopp till förmån för Hjärt-Lungfonden.


Viktigt att veta om Ride For Life.

Ride For Life är 100% Svensk organisation med 100% full insyn och har 0% Vinstintresse. Vi är registrerade i Sverige och Ride For Life är registrerat och varumärkes skyddad. Vi styrs INTE av utländska ekonomiska intressen och vi marknadsför inte några produkter eller personer. Det är därför vi heter rakt av Ride For Life. Hjärt-Lungfondens arbete kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll som granskar att Hjärt-Lungfonden följer de regler som gäller för insamlingsorganisationer med 90-konto i Sverige.

 
Vi vågar påstå att Ride For Life´s cykellopp är Sveriges viktigaste och roligasteHjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page