top of page

Vi presenterar Ride For Life - 2021

Ride For Life 2021 - KUST TILL KUST!
(Ride For Life 2021 - Start den 29e juni och målgång den 3e juli)


Ride For Life 2021 - Årets (cykel)äventyr.

Ride For Life - Sveriges viktigaste Cykelevent. Vi presenterar vår rutt som går från Östkusten till Västkusten. Med andra ord Kust till Kust och vi är stolta att vara först* med att genomföra ett sådant cykelevent. Cykelloppet går genom några av Sveriges vackraste platser och du kommer troligen få uppleva en av dina bästa upplevelser. Att du dessutom gör en superviktig insats och uppmärksammar varför vi genomför detta är ett stort plus. 
Fredag den 23e Oktober släpper vi anmälan till Ride For Life 2021


Här på vår hemsida kan du på fredag den 23e oktober göra din anmälan för 2021 års viktigaste och roligaste cykelevent. Vi vill poängtera redan här och nu att platserna kommer vara mycket begränsat pga den rådande pandemin. Notera att vi följer alla myndigheters riktlinjer vad gäller Covid-19 situationen. Vi hoppas att just du vill vara med och cykla Ride For Life och göra skillnad.


(*vad vi vet)Hjälp oss att Sprida vårt budskap och vårt mål. Följ oss på FB och här på hemsidan. Dela gärna information på din FB och övriga sociala medier så att vi når fler. Tack på förhand.
1 295 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Jag är intresserad. Det sägs ovan att anmälningsmöjligheten till 29e juni och målgång den 3e juli släpps 23e Oktober, men jag ser den inte. Skicka mig länken. Anmäler eventuellt ett par kompisar också.

Like
bottom of page