Search
  • camprazis

Ride For Life

Sveriges Nya Välgörenhetsevent till förmån för Hjärt & Lungfonden


Välkommen till Ride For Life. Vi som står bakom Ride For Life är Familjen Amprazis som har i över 13 år sponsrat och stöttat olika Stiftelser som tex, Cancerfonden, Barncancerfonden. 2018 den 23e Augusti är vår familjs mörkaste dag. Denna dag förlorade vi vår älskade Alexander när hans hjärta stannade. Det vi upplever önskar vi att ingen annan skall behöva få uppleva, det är därför vi startade Välgörenhetsprojektet Ride For Life som årligen skall cykla in pengar till den livsviktiga forskningen för att rädda liv. Idag dör 4 av 10 Svenskar i hjärtrelaterad sjukdom. Det är fler än alla cancer och aidsfall ihop och det är helt oacceptabelt.


Alexander 2 år gammal med sin Älskade Hund - Kalypso som följde och vaktade honom vart han än gick.


Vi måste hjälpa!

Vi behöver din hjälp för att allt fler skall kunna leva längre. Forskningen behöver mycket pengar för att komma vidare med att rädda liv. Din insats är välbehövlig och oavsett vad du kan skänka är vi tacksamma. Varje krona räddar Liv.

19 views0 comments

Recent Posts

See All
RIDE FOR LIFE

Ride For Life är Sveriges  Cykelevent och Välgörenhets insamling till förmån för Hjärt-Lungfonden. Teamet cyklar med Hjärtat för att rädda liv och syftet är att årligen samla in pengar till den livsviktiga forskningen. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa och stödja oss

E-Post: info@rideforlife.se

Tel: 031-70969009

Insamling För Hjärt - Lungfonden:

© 2017  Ride For Life - Team RIDE FOR LIFE |  Användarvillkor  |   Integritet